Neem contact op

Branding

Met behulp van kleur, vorm en typografie ontwerpen we de visuele identiteit die laat zien waarom jij anders bent en die je herkenbaar maakt voor jouw publiek.
Neem contact op

Onze kenmerken

Naam organisatie

De naam van je organisatie moet pakkend zijn en uitstralen wie je bent en wat je doet. Wij helpen je bij het bedenken van een unieke naam voor jouw organisatie.

Logo-ontwerp

Een logo moet direct herkenbaar zijn voor je doelgroep. Het moet opvallen en snel te herleiden zijn naar je organisatie.

Huisstijlontwerp

Om consistent te kunnen schitteren op alle platformen, heeft je organisatie een goede huisstijl nodig. Deze huisstijl moet perfect aansluiten op je logo.

Ontdek wat branding kan doen voor jouw bedrijf

We hebben al veel klanten mogen helpen met het opzetten van hun online visuele identiteit. Door middel van branding geven we je organisatie een passende online en offline uitstraling die perfect aansluit bij de missie en visie van de organisatie.

Het maakt niet uit of je een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf, wij helpen je graag met het (re)branden van je organisatie. Wil je weten wat we qua branding voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
Neem contact op

Onze gegevens

Ons kantoor ligt in een van de mooiste gebouwen van Heerlen: het Peutz-gebouw aan de Oliemolenstraat in Heerlen. Een geweldig modern gebouw in een groene omgeving aan de rand van het centrum. Neem contact met ons op via het formulier of de onderstaande gegevens.

MDesign Web & Graphic Studio

Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen
Telefoon: 06 - 26 991 646
E-Mail: info@mdesignstudio.nl
Kvk: 14122994

Kantooruren

Maandag t/m vrijdag
08.30 - 18.00 uur
Buiten kantooruren enkel op afspraak

Volg ons op socialmedia

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een mogelijke samenwerking of een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie.
Contact formulier

Navigatie

Contact & Bezoek

Telefoon: 06 - 26 991 646
E-Mail: info@mdesignstudio.nl
Oliemolenstraat 60
6416 CB Heerlen
Kvk: 14122994

Overige informatie

Kantoor uren:
Maandag - Vrijdag
08.30 - 18.00 uur

Blijf op de hoogte

© 2023 | M Design Web&Graphic Studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram