Neem contact op

Digital Design

Wij bedenken, adviseren, realiseren en begeleiden oplossingen voor onder meer evenementen, reclamecampagnes en corporate identiteit. Ook realiseren we digitale prijslijsten die op LCD-schermen draaien in cafetaria’s en cafés.
Neem contact op

Onze kenmerken

Gemakkelijk aan te passen

Pas gemakkelijk je menu, prijslijst of aanbiedingen aan met behulp van een digitaal scherm. Hierdoor laat je nooit meer verouderde informatie aan je klanten zien.

Ontwerp in eigen huisstijl

We zorgen ervoor dat het ontwerp naadloos aansluit op je huisstijl. Heb je nog geen eigen huisstijl? Ook hier helpen we je graag mee.

Persoonlijk advies op maat

Heb je vragen over een logo, huisstijl, ontwerp of communicatiemiddel? We helpen je graag op weg en ondersteunen je in het gehele proces van start tot oplevering.

Bespaar tijd en geld

Tijd is een van de waardevolste zaken voor een ondernemer. Verspil je tijd daarom niet aan bijvoorbeeld het bijwerken van je statische menu- of reclameborden. Met Digital Design werk je gemakkelijk je prijzen en aanbiedingen bij. Het is een eenvoudige, snelle en betaalbare oplossing waarmee je direct tijd en geld bespaart.

Dit betekent niet meer wachten op drukwerk en geen kosten meer voor een nieuwe versie van je menukaart.
Neem contact op

Onze gegevens

Ons kantoor is gevestigd in MijnWerk II. Dit markante gebouw, opgetrokken in 1992 als kantoorpand, vormt een eigentijds decor voor onze zakelijke ambities. Strategisch gepositioneerd nabij de Welterlaan, een belangrijke toegangsweg tot Heerlen, genieten we van een uitstekende bereikbaarheid. 

Neem contact met ons op via het formulier of de onderstaande gegevens.

MDesign Web & Graphic Studio

MijnWerk II
Ruys de Beerenbroucklaan 29
6417 CC Heerlen
Telefoon: 06 - 26 991 646
E-Mail: info@mdesignstudio.nl
Kvk: 14122994

Kantooruren

Maandag t/m vrijdag
08.30 - 18.00 uur
Buiten kantooruren enkel op afspraak

Volg ons op socialmedia

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een mogelijke samenwerking of een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie.
Contact formulier

Navigatie

Contact & Bezoek

Telefoon: 06 - 26 991 646
E-Mail: info@mdesignstudio.nl
Ruys de Beerenbroucklaan 29
6417 CC Heerlen
Kvk: 14122994

Overige informatie

Kantoor uren:
Maandag - Vrijdag
08.30 - 18.00 uur

Blijf op de hoogte

© 2024 | M Design Web&Graphic Studio
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram